Mottar du "USIKKER" advarsler på din nettside?

Det er enda ikke forsent å bestille ditt gratis SSL sertifikat. Google har bestemt at alle websider uten SSL sertifikat merkes som USIKKER for besøkende og bli straffet i google sitt rangerings system . Et SSL sertifikat beskytter siden din og de som besøker den. Med et SSL sertifikat vet alle besøkende at siden din er en trygg plass å ... Les mer »

17th Sep 2019
PHP5.6 og 7.0.

PHP5.6 og PHP7.0 er nå utdaterte og blir snart fjernet fra våre servere for å unngå sikkerhets risiko og ustabilitet for våre kunder. Har du et skript som er utdatert og bruker disse versjonene av php burde du oppdatere så snart som mulig for å unngå problemer. Husk at du alltid kan endre din aktive PHP versjon gjennom ditt cpanel. Se ... Les mer »

15th May 2019
Mottar du "USIKKER" advarsler på din nettside?

Mottar du "USIKKER" advarsler på din nettside? Det er enda ikke forsent å bestille ditt gratis SSL sertifikat Google har bestemt at fra Juli skal alle websider uten SSL sertifikat merkes som USIKKER for besøkende og bli straffet i google sitt rangerings system . Les mer hos Google her: Google securityDerfor har vi hos shed49 lyst å tilby ... Les mer »

18th Dec 2018
Tjenestebrudd

Takk for deres tålmodighet imens vi løste gårsdagens server hendelse, som påvirket mange av våre kunde tjenester. Vi analyserer nå problemet og gjør alt vi kan for å forhindre en slik hendelse i fremtiden. Igjen, takk for deres tålmodighet og forståelse. mvh shed49 Support

14th Dec 2018
DDoS angrep

Hei, Vi opplever for tiden et massivt, eksternt DDoS angrep. Vi jobber effektivt for å fikse dette, og satser på at alle påvirkede tjenester er tilbake snart. Vi setter pris på deres tålmodighet. mvh shed49 support

13th Dec 2018
Viktige nyheter fra Google om nett sikkerhet.

Google har bestemt at fra Juli skal alle websider uten SSL sertifikat merkes som USIKKER for besøkende og bli straffet i google sitt rangerings system . Les mer hos Google her: Google securityDerfor har vi hos shed49 lyst å tilby GRATIS SSL (vanligvis 449,-) til alle våre kunder som oppgraderer webhotell (For eksempel fra Basic49 til ... Les mer »

11th May 2018
Vedlikehold hos Norid

Grunnet vedlikehold hos Norid er registrering av .no domener utilgjengelig de neste 12 timene. Vi belkager eventuelle ulemper dette medfører.

4th May 2018
Ny betalingsløsning

Vi har forbedret, forenklet og effektivisert vår utsjekking for betaling. Du vil ikke lenger bli tatt til et eksternt nettsted for å foreta kredittkortbetalinger. Vår nye betalingsløsning vil gjøre det bedre for våre kunder å handle med oss. Sikkert og enkelt.

2nd May 2018
Ditt er ditt - Garantert.

Vi hos shed49 har stort fokus på ditt personvern. Mange USA baserte organisasjoner som f.eks Facebook, Google eller Microsoft kan bli tvunget av myndigheter til å oppgi privat informasjon om deg eller selger informasjonen din til en tredjepart uten din tillatelse. Data du lagrer på tjenester som Facebook, Google Disk, Dropbox osv. er også ... Les mer »

14th Apr 2018
SMS feil

Vi opplevde et problem under testingen av en ny SMS tjeneste som endte med sendingen av flere test meldinger fra en av våre administrator nummere til våre klienter. Vi beklager eventuelt bry dette medførte. Ha en fortsatt god helg fra oss i shed49!

17th Feb 2018