Webhotell som gir deg mer

Web hosting fra shed49 gir deg nå enda mer for pengene. Med mer diskplass, databaser og e-post kontoer, i tillegg til ubegrenset trafikk og dedikert support 24/7. Det har aldri vært en bedre tid til å få deg ditt eget sted på nettet.

Vi kan hosting

Hundrevis av små bedrifter stoler på oss med websiden deres. For over ti år har vi levert det siste innen hosting løsninger sammen med utrolig bra support til en pris som ingen andre kan
matche.

Hvis du trenger den raskeste, mest stabile webhosting leverandøren, trenger du shed49.

En webside trenger ikke være mye arbeid

Vi gjør alt lettest mulig for våre kunder. Våre kontrollpanel og kundesenter er meget enkle å bruke. I tillegg har alle våre kunder tilgang til mange nyttige webside skripter som lett kan installeres med ett klikk.
Nå kan hvem som helst lage sin egen webside.

Trygge og sikre

Vårt Europeiske datasenter benytter seg av den siste teknologien og redundante strøm systemer for å forsikre at din webside er tilgjengelig og sikker 24/7.

Hosting i verdensklasse til uslåelige priser

Det er vårt løfte til deg.

Hva er Web Hosting?
Web hosting er en tjeneste som gjør det lett å publisere websider på Internett. Hjemmesiden knyttes et domenenavn og tillater deg å bruke dine egne e-postadresser. Webhotellet betjenes fra et kontrollpanel med et grafisk brukergrensesnitt tilgjengeliggjort over web.

Skap egen webside til deg eller firmaet ditt i dag. Ingen gjør det lettere å komme i gang.

Skaff deg din egen webside i løpet av noen få minutter.

 

Lyst på gratis domene?

Ved bestilling av webhotell fra shed49 betaler du aldri noe for domene ditt så lenge du er kunde. Og nå er det enklere enn noensinne å flytte til shed49. Bestill idag og la shed49 gjøre nettet ditt.

Stabilitet og ytelse

Vi bruker Cloudlinux på alle våre servere for å forbedre stabilitet, ytelse og sikkerhet. Cloudlinux hjelper å optimalisere ytelse og oppetid. Dette hjelper oss å levere best mulig hosting opplevelse til deg og dine besøkende.

Opptil x9 raskere

Alle vår hosting serverer benytter Litespeed Webserver som erstatter Apache webserver. Litespeed er opptil 900% raskere en Apache webserver når det gjelder leverelse av statisk innhold og opptil 50% raskere ved levering av PHP innhold. Det er din side, turbo charged.

Verdens beste kontrollpanel

Vi bruker bare cPanel på våre servere, verdens ledene webside kontrollpanel og det med god grunn. cPanel gir deg kontroll over hvert aspekt av din hosting: ePost, FTP, databaser, applikasjoner og mer, gjennom et web basert kontrollpanel som er meget enkelt å bruke.