Hvilken SMTP server skal jeg bruke?

Du skal aller helst bruke din Internett-leverandørs SMTP-server da det vil være det enkleste. Hos flere og flere Internett-leverandører blir man nå tvunget til å bruke Internett-leverandørens egen SMTP-server pga spamproblematikk.

Dersom du velger å bruke vår SMTP server, så merk deg at den krever brukernavn (din epost-adresse) og passord som autentisering.

HVORFOR BØR JEG BRUKE SMTP-SERVEREN TIL OPPKOBLINGSLEVERANDØREN MIN?

Fordi de fleste Internett-leverandører nå begynner å sperre port 25 som brukes for SMTP. Dette er et bra tiltak fordi det vil betydelig redusere mengden spam som sendes fra virusinfiserte hjemme-PCer.

AlltidOnlinesmtp.alltidonline.no
BKK bredbåndsmartmail.hjemme.no
Bluecom
smtp.bluecom.no
BN TVmail.bntv.no
Broadnetmail.broadnet.no
Canal Digitalsmtp.online.no
Catchsmtp.catch.no
Chello/UPCsmtp.chello.no
DataGuard
smtp.dataguard.no
DirectConnectsmtp.directconnect.no
Enter VGsmtp.enter.vg
EUNetsmtp.eunet.no
FastComsmtp.fastcom.no
Fiber365smtp.fiber365.no
Getsmtp.getmail.no
Get - Chellosmtp.chello.no
Hesbynettsmtp.hesbynett.no
ICE Mobiltsmtp.nordiskmobiltelefon.no
KabelTV.nomail.ktv.no
Kragerø Energismtp.kragnett.no
Kragerø E Bredbånd  smtp.kebas.no
LOSsmtp.losmail.no
Loqalsmtp.loqal.no
Lyse Telesmtp.lyse.net
Mimersmtp.mimer.no
Monetmail.monet.no
MTUsmtp.mtulink.no
Multinetmail.multinet.no
Netcomsmtp.netcom.no
NextGenTelsmtp.broadpark.no
NextNetsmtp.nextnet.no
Nextramta.online.no
Nittedalsnettetpost.nittedalsnettet.no
Nokabmail.nokab.no
Nordkom NKTVmail.nktv.no
NSN Nett ASmail.nsn.no
PlanetOnlinesmtp.planetonline.com
Powertechmail.powertech.no
Sensewavemail.sensewave.com
Skagerak Fibersmtp.sf-nett.no
Smartcallmail.smartcall.no
Software Solutionsmail.software.no
Song Networkssmtp.songnetworks.no
Start.nosmtp.start.no
Tafjord Mimersmtp.mimer.no
TDCsmtp.tdc.no
Tele2smtp.c2i.net
Telenor Frisurfsmtp.frisurf.no
Telenor ADSLsmtp.online.no
TelEnumsmtp.telenum.no
Tiscalismtp.tiscali.no
Trollnettsmtp.trollnett.no
Ventelosmtp.ventelo.net
Tønsberg Bredbåndsmtp.tbbb.no

Dersom du av en eller annen årsak ikke kan bruke SMTP-serveren til Internett-leverandøren din kan du bruke smtp.dittdomene.no(Bruk port 587) SMTP-serveren vår krever godkjenning.