Hvorfor trenger jeg webhotell når jeg har et domene?

Et domene er kun et "merkenavn" på nettet. Det er ingen tjenester koblet til et domene. Du eier kun "merkenavnet", men det vil i utgangspunktet ikke finnes noe "bak domenet". For å få koblet opp tjenester mot domenet ditt må du ha et webhotell. Domenet du eier settes da til å "peke til" ditt webhotell, og du vil da kunne legge ut websider, opprette e-postadresser m.m. på ditt domene.

Hvis du kun bestiller domeneparkering (domenehosting) vil domenet som standard settes til å peke til shed49.no Du kan også be oss peke/parkere domenet ditt til et annet domene/URL eller IP. Dette koster ikke noe ekstra.