Feb 17th SMS feil

Vi opplevde et problem under testingen av en ny SMS tjeneste som endte med sendingen av flere test meldinger fra en av våre administrator nummere til våre klienter. Vi beklager eventuelt bry dette medførte. Ha en fortsatt god helg fra oss i shed49!

Jul 4th Prisendring

Norid, som er den styrende kroppen ansvarlig for .no domene delegering i Norge, vil på den første juli, øke kostnaden for domene registrering og fornyelser over hele landet. Som et resultat av dette, har shed49 økt kostnaden på sine domene registreringer og fornyelser for alle .no domene registreringer og fornyelser. Vi vil fortsatt sørge ... Les mer »

Mar 8th Klientområde oppgraderes

Hei, vi oppdaterer nå vårt klientområde og vil derfor be om deres tålmodighet mens vi ordner dette.

May 1st Vinn ett års gratis webhosting

Vi kjører på med en giveaway! Vi gir bort ett års gratis webhosting inkludert domene. For å delta må du:1. Like siden vår på facebook - shed492. Kommentere på konkurranse innlegget på vår Facebook side, tagg gjerne noen du synes fortjener å vinne!Del statusen med venner og familie om du vil. Vinneren trekkes 11. mai. Lykke til! Med ... Les mer »

Mar 10th cPanel har blitt oppdatert

Vi har oppgradert vårt cPanel kontroll panel med en ny og forbedret look. All funksjonalitet forblir den samme, men med ett nytt utseende for at du skal få den beste opplevelsen mulig. Vi jobbber også hardt med å fullføre våre nye fakturerings og support sider. Vi håper dere setter pris på oppdateringene. Ikke nøl med å ta kontakt dersom ... Les mer »

Jan 27th cPanel har blitt oppdaterte

Vi har endret utseende til cPanel. Gi beskjed i kundesenteret hvis du opplever problemer eller trenger hjelp med den nye 'looken'.

Dec 29th Nytt Kundesenter

Vi oppdatere kundesenteret på www.shed49.com. Dette kan medføre noe ustabilitet med siden utover kvelden. Ingen andre tjenester er påvirket av dette arbeidet.

Apr 29th Alle kan få et norsk domenenavn

Alle kan få et norsk domenenavn Nå er resultatet fra høringen klart. Flertallet støttet forslaget om at .no også skal åpnes for privatpersoner. Det betyr at fra 17. juni 2014 kan alle i Norge få sitt eget domenenavn direkte under .no. Fram til nå har domenenavn direkte under .no ... Les mer »

Apr 25th Litespeed oppdatering

Lørdag 26.04, 18:30-20:30 oppdaterer vi Litespeed på alle serverne. Vi antar at oppgraderingene er fullførte innen et par timer. Vi forvente ikke nedetid men oppgraderingen kan påvirker stabilitet for noen kunder mens vi fullføre arbeidet. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører og takker for ... Les mer »

Apr 11th Heartbleed bug

Vil bare informere at heartbleed bug påvirker ingen av shed49 sine tjenester. "Heartbleed Bug" gjør det mulig å stjele informasjon som er beskyttet, under normale forhold, med SSL/TLS -kryptering som brukes til å sikre Internett. SSL/TLS gir kommunikasjonssikkerhet og personvern på Internett for applikasjoner som ... Les mer »