Hardware du kan stole på.

Vi bruker bare Dell hardware til våre servere, tilkoblet et høy kapasitet nettverk. Våre Poweredge servere tilbyr det siste innen ytelse og pålitelighet fra verdens ledene server produsent.

Datasenter i verdensklasse.

Vårt datasenter, nettverk og vårt dedikerte serverer er overvåket 24/7 av vårt team av teknikere. Datasenteret bruker det siste av teknologi og sikkerhet for total nettverk redundans og maksimum oppetid.

Det siste innen teknologi.

Vi har drevet med web hosting i nesten ti år og er opptatt av å kunne levere til våre kunder det absolutt beste innen teknologi til en meget hyggelig pris. Ingen tilbyr mer for mindre.

Alt du trenger for å komme i gang

Skap din egen side med bare noe få steg. Velg et utseende, legg til tekst og annet innhold som foto gallerier, gjestebok eller filmsnutt. I tillegg kan du lett benytte deg av ferdige e-commerce løsninger som tillater deg å selge på nett og ta imot betaling på en sikker måte gjennom siden din.

Gratis domener for livet?

Alle våre webhotell inkluderer gratis domene/flytting av domene. Bestiller du Extreme49 får du gratis domene for livet så lenge du er kunde hos oss. I tillegg til dette og I motstrid til våre konkurrenter, betaler du ingen ‘oppstarts avgift’. Hvorfor betale mer?

Support 24/7. Vi er her for deg

Web hosting support du kan stole på. I tillegg til våre online support ressurser og avansert kundesenter så er support teamet vårt her for deg dag og natt. Når du trenger det mest. Uansett problem.

Vi kan hosting

Hundrevis av små bedrifter stoler på oss med websiden deres. For over ti år har vi levert det siste innen hosting løsninger sammen med utrolig bra support til en pris som ingen andre kan
matche.

Hvis du trenger den raskeste, mest stabile webhosting leverandøren, trenger du shed49.

En webside trenger ikke være mye arbeid

Vi gjør alt lettest mulig for våre kunder. Våre kontrollpanel og kundesenter er meget enkle å bruke. I tillegg har alle våre kunder tilgang til mange nyttige webside skripter som lett kan installeres med ett klikk.
Nå kan hvem som helst lage sin egen webside.

Trygge og sikre

Vårt Europeiske datasenter benytter seg av den siste teknologien og redundante strøm systemer for å forsikre at din webside er tilgjengelig og sikker 24/7.

Hosting i verdensklasse til uslåelige priser

Det er vårt løfte til deg.